Fileje skuše položite na žar s kožo navzgor, jih premažite z oljem in pecite 5 minut. Na olju popražite kolobarje čebule in dodajte narezano korenje, lovor, sesekljan česen, čili, koriander...
Zmešajte ribjo in ostrigino omako, da dobite marinado. Zrezke ostriža narežite na koščke in jih potopite v marinado za 20 minut. Na olju popražite palmov sladkor in karijevo pasto. Zalijte...
Piščanca položite v veliko posodo s celimi in posušenimi čiliji, česnom, stebli koriandra in cimetom, prelijte s hladno vodo in postavite na srednjo temperaturo. Ko tekočina zavre, zmanjšajte temperaturo in...
Kokos olupite in meso narežite na majhne koščke. Sveže čilije grobo sesekljajte. V mešalnik dodajte koščke kokosa, arašide, 1 žličko morske soli in 150 ml vode. Mešajte, dokler mešanica ni...