Piščančje prsi narežite na kocke in jih posujte s soljo in poprom. Narežite por, papriko in korenje. Na maslu popecite meso in dodajte narezano zelenjavo. Cvetačo narežite na koščke in...
Zavrite piščančjo juho in ji dodajte narezano repo. Kuhajte toliko časa, da se repa zmehča in je kuhana. V juho dodajte narezan por in čebulo, narezan tofu in nastrgano suho...
Na maslu popražite narezan por in mu dodajte malo vode. Posodo pokrijte in dušite toliko časa, da se por zmehča. Poru dodajte koruzo in prilijte smetano za kuhanje. Dobro premešajte...
Segrejte pečico na 180 °C. Očiščene lisičke kuhajte 8 minut v slani vodi. V ponvi segrejte olje. Sesekljajte česen in čebulo ter ju podušite na olju, da čebula postekleni. Jajčevec,...
Na maslu popražite sesekljan por in koromač. Dodajte koromačeva semena in kis ter premešajte. Prilijte jušno osnovo in vse skupaj zavrite. Dodajte sesekljan česen in narezan krompir ter pokrito kuhajte...
V ponev dajte olje in sesekljan por ter pražite 5 minut, vmes pa mešajte. Dodajte gobe, sesekljan česen, čili in origano. Ob rednem mešanju še 10 minut rahlo kuhajte. Medtem...
Bučke pecite na 180 °C, dokler se ne zmehčajo, približno 40 minut. Meso bučk izdolbite, ob robovih pa pustite nekaj centimetrov mesa. Meso dajte na stran. Izdolbene polovice bučk pa...
Pečico segrejte na 160 °C. Namastite pekač za mafine. V ponvi prepražite narezano čebulo, da se zmehča. Dodajte sesekljan česen in papriko ter pražite še nekaj minut. Dodajte timijanove liste,...
Očistite in narežite zelenjavo. V veliki posodi na srednjem ognju na maslu prepražite zelenjavo, dokler ne zmehča. Dodajte meso in vodo. Segrejte do vrenja in zmanjšajte temperaturo na nizko, dodajte...
V manjši skodelici namočite žafran z dvema žlicama vroče jušne osnove in pustite stati vsaj 2 uri ali pa kar čez noč, zato da se bolje razvije okus in da...