Najprej pripravite tunin namaz. Jajca nato previdno dajte v lonec s hladno vodo in pristavite na kuhalnik. Počakajte, da bo voda zavrela. Odstavite lonec in počakajte točno 8 minut, nato...
Piščanca položite v lonec. Dodajte 4 l vode, da je pokrit. Na močnem ognju zavrite, pri tem pa odstranite maščobo, ki je prišla na površje, in jo zavrzite. Zmanjšajte temperaturo...
S prsti nadrobite kajzerico ali pa žemljico v posodico in jo prelijte s smetano za kuhanje. Pustite nekaj časa stati, da se bo kruh napojil. Medtem skuhajte trdo kuhana jajca...
Lonec pristavite na kuhalnik z večjo količino slane vode in počakajte, da bo voda zavrela. Očistite brokoli in ga operite ter razdelite na manjše cvetke. Stresite cvetke brokolija v krop...
V velikem loncu z debelim dnom na srednje močnem ognju stopite najprej maslo. Dodajte narezan por, ohrovt in zelje, premešajte, da se lepo pokrije z maslom. Zmanjšajte ogenj na nizko,...
Repo in krompir operite, olupite in zopet še enkrat operite. Vso zelenjavo narežite na manjše koščke in jo dajte v lonec. Prelijte le s toliko hladne vode, da bo voda...
Očistite cvetačo in operite ter razdelite na posamezne cvetove. Položite cvetke v večji lonec in jih zalijte z vodo in mlekom. Pristavite lonec na kuhalnik in vsebino počasi zavrite. Ko...
Kadar so vam ribji fileji veliki, vam priporočamo da jih narežite na zmerne porcije. Maslo in limonin sok zmešajte. V drugi skledi zmešajte moko, sol in pa beli poper. Fileje...
Rezance skuhajte in grobo sesekljajte. Korenje grobo naribajte, nato na drobno narežite spomladansko čebulo ter dodajte v skledo. Sesekljajte ingver ter na drobno sesekljajte koriander in ga dodajte v skledo...
Čebulo in česen na drobno nasekljajte. Papriko narežite na vašo poljubno velikost katero imate najraje. Jetrca pa narežite na majhne koščke. V ponvi segrejte nekoliko olje. Dodajte še čebulo in...