Meso najprej osušite s kuhinjskimi brisačkami, nato pa olupite čebulo in česen. Narežite čebulo na kocke in stisnite česen. V velikem loncu segrejte olje, dodajte meso in ga pražite med...
Pečico segrejte na 170 ºC. Na močan ogenj postavite veliko ponev in na 1 žlici olivnega olja popecite jagnječje krače, medtem pa razpolovite, operite in grobo nasekljajte por. Dodajte ga...
Pečico segrejte na 190 stopinj Celzija. Suhe sestavine zmešajte s pivom. Vlijte v namaščen pekač. Prelijte stopljeno maslo čez zmes. Pecite 1 uro in odstranite iz pekača in ohladite vsaj...
Vse sestavine dobro premešajte in postrezite z veliko ledu. Napitek po želji okrasite z limono, pasijonko ali drugim sadjem ter po želji prilijte sadni sirup, ki bo napitek lepo obarval...
V segreto ponev dajte maslo ali olje in dodajte narezano čebulo. Ko čebula porumeni, damjte klobase v ponev in zmanjšajte ogenj. Ko klobasa svetlo porjavi, potresite z drobno sesekljanim česnom,...
1. Vse tri vrste fižola skuhajte ločeno (lahko tudi iz pločevinke). Kuhan fižol odcedite, vendar prihranite nekaj vode, v kateri se je fižol kuhal, če menite, da je jed presuha....