Z vlažno krpo očistite lisičke. Če so lisičke zelo umazane, jih na hitro operhajte s hladno vodo, nato pa jih osušite s papirnatimi brisačkami. Gobe, ki so večje natrgajte ali...
Pečico segrejte na 200 stopinj Celzija. Češnjeve paradižnike operite, osušiteo in razpolovite. Olupite in narežite na rezine tudi česen. Pekač rahlo naoljite in vanj dodajte češnjeve paradižnike, česen in pa...
File narežite na trakove, čebulo sesekljajte, slanino pa na drobne kocke. Na olju prepražite čebulo, dodajte slanino, na hitro popražite in dodajte še meso. Posolite, na hitro popecite in zalijte...
Piščančji file potolcite, da dosežete debelejši del. V ponvi segrejte maslo, zrezke popecite z obeh strani in pustite, da se ohladijo. Zmešajte vinski kamen in kislo smetano, sesekljana zelišča, muškatni...