Piščančje prsi narežite na kocke in jih posujte s soljo in poprom. Narežite por, papriko in korenje. Na maslu popecite meso in dodajte narezano zelenjavo. Cvetačo narežite na koščke in...
Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut. Vse skupaj...
Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Segrejte pečico na 230 °C. Testo za pico razvaljajte v želeno obliko in debelino in ga položite na pekač. Testo enakomerno premažite z veliko količino omake BBQ. Po omaki razporedite...
Pečico segrejte na 200 °C. V piščančje prsi naredite vodoravno zarezo, da nastane žepek. V skledi zmešajte nadrobljen feta sir in sesekljan drobnjak. Piščančje prsi nadevajte z mešanico fete in...
Piščanca narežite na tanke trakove. Začinite s soljo in poprom. Riževe rezance skuhajte v skladu z navodili na embalaži. Ko so kuhani, jih odcedite in osvežite v hladni vodi. Segrejte...
Rezance pripravite v skladu z navodili, navedenimi na embalaži in jih odcedite. V loncu na srednji temperaturi segrejte olivno olje. Dodajte sesekljano čebulo, korenček in zeleno ter dušite, dokler se...
V lonec z 1 l vrele vode dajte kocko jušne osnove in mešajte, dokler se ne raztopi. Dodajte sojino omako, piščanca in čilije ter lonec pokrijte. Segrevajte, dokler ne zavre,...
Narezanega piščanca položite v plitvo posodo. V manjši skledi zmešajte oljčno olje, sesekljan česen in črni poper. Prelijte piščanca in ga pokrijte ter marinirajte 30 minut. Odcedite. Pečico segrejte na...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem. Piščanca in pesto položite v skledo; premešajte, da se obloži. Piščanca položite na pripravljen pekač. Pecite 20-25 minut ali dokler...