V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezanega piščanca in kuhajte približno 5 minut. Dodajte čebulo; kuhajte in mešajte, dokler čebula ne postane prosojna, približno 5 minut. Prilijte...
Pečico segrejte na 200 °C. V veliki skledi zmešajte limonino lupinico, limonin sok, 2 žlici olja ter po polovico timijana in česna. Dodajte piščanca. Vtrite, da se obloži. Piščanca položite...
Dobro operite pod tekočo vodo in jo očistite. Uporabite beli in svetlo zeleni del pri poru, ki ju narežite na tanjše rezine. Korenje in stebelno narežite na 1 cm velike...
V veliki skledi zmešajte piščanca, med, sojino omako, ribjo omako, česen, ingver, kitajske začimbe in olje. Pokrijte s plastično folijo in za eno uro postavite v hladilnik, da se marinira....
Segrejte olje in 7 minut pražite čebulo. Malo povečajte temperaturo, dodajte piščanca in ga pražite 5 minut, dokler ne porumeni ob robu. V pekač stresite česen in čili ter ju...
V ponvi na srednji temperaturi segrejte 1 žlico olja. Piščanca v serijah popecite. Čebulo pražite 8 minut, da se zmehča. Nato dodajte česen, čili in ingver ter jih 2 minuti pražite...
Česen zdrobite v pasto. Ingver in limonino lupinico drobno naribajte, dodajte česnu in dobro premešajte. Čilije razpolovite po dolžini. Vsako polovico čilija trdno primite za pecelj in z žličko potegnite...
V globoki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Piščanca osušite s papirnato brisačo, nato ga začinite in položite v ponev. Kuhajte 4 minute ali dokler koža ne postane zlata, nato...
Piščanca začinite s soljo in poprom. Na srednji temperaturi segrejte ponev in dodajte piščanca. Piščanca kuhajte, dokler ne dobi temno rjave barve in hrustljave kože. Piščanca obrnite in ga kuhajte...