Čilije razpolovite in odstranite semena ter jih položite veliko ponev na močnem ognju in jih občasno obrnite. Medtem olupite česen in ingver ter ju na drobno naribajte v veliko skledo....
Na srednje močan ogenj postavite ponev z 1 žlico olivnega olja. Drobno narežite in dodajte 2 rezini prekajene slanine in rožmarin ter pustite, da se ob rednem mešanju zlato obarvajo....
Na močnem ognju zavrite lonec vode z 1 žlico soli. V manjši skledi stepite jajca, 1/2 skodelice parmezana in poper. Veliko ponev za cvrtje segrejte na srednjo temperaturo. Ko se...
Segrejte pečico na 200 stopinj celzija. V posodi zmešajte drobtine, parmezan z italijanskimi zelišči, sol in poper. Na srednji temperaturi segrejte olje v ponvi, odporni na pečico. Piščančje prsi prerežite...
Koščke piščanca stresite v skledo in jih začinite po okusu, nato dodajte 2 žlički olja in sok 1 limete ter dobro premešajte. Koščke piščanca razdelite na 4 majhna nabodala. Na...