V velikem loncu prepražite sesekljano čebulo in česen, da se zmehčata. Dodajte na kocke narezano meso in kuhajte, dokler ne porumeni z vseh strani. Vmešajte mleto kumino, cimet, ingver in...
Operite piščančje prsi pod tekočo vodo, dobro osušite s papirnatimi brisačkami in narežite na manjše kose, ki jih začinite s poprom in soljo. Olupite in nasekljajte čebulo. Operite čili, očistite...
Piščančje prsi položite med dva kosa folije za živila in jih z valjarjem pretlačite na približno 1 cm debeline. Pasto chipotle zmešajte s polovico limetinega soka in jo namažite po...
Pretlačite piščanca tako, da bo sploščen. Solite in poprajte po vašem okusu. Potopite sedaj piščanca v jajce in nato še v drobtinah. Na maslu v vroči ponvi pražite, obračajte in...
Orehe pražite tako, da jih v enem sloju razporedite po veliki ponvi in jih na srednje visoki temperaturi med pogostim mešanjem pražite, dokler se rahlo ne popečejo. Ko se ohladijo,...
Piščanca, koruzo, fižol, salso, in taco začimbe dajte v kuhalnik za počasno kuhanje. Kuhajte na nizki temperaturi, dokler se piščanec ne zmehča in se okusi združijo, približno 8 ur. Piščančje...
Testenine skuhajte v soljeni vreli vodi po navodilih na embalaži, nato jih odcedite. V skledo dajte olje, kis in veliko začimb, dodajte vroče testenine in dobro premešajte. Ko se nekoliko...
Piščančje prsi položite med dva kosa peki papirja in jih nežno udarite po dnu velike ponve, da se sploščijo na debelino približno 1 cm. Seveda jih lahko potolčete tudi kako...
Pečico segrejte na 180ºC. Piščančje prsi vodoravno razrežite na 4 tanke fileje. En kos piščanca položite med dva kosa peki papirja in ga stisnite do enakomerne debeline. Piščančje fileje položite...