Na sezamovem olju popražite sesekljan česen, čili, čebulo in ingver. Pražite, da čebula postekleni, nato pa dodajte gobe in dobro premešajte. Dodajte bambus in pražite še 5 minut. Vse skupaj...
Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
Zavrite piščančjo juho in ji dodajte narezano repo. Kuhajte toliko časa, da se repa zmehča in je kuhana. V juho dodajte narezan por in čebulo, narezan tofu in nastrgano suho...
V loncu popecite slanino in dodajte sesekljano čebulo, korenje in zeleno. Posodo pokrijte in dušite. Dodajte maslo in moko ter na šibkem ognju kuhajte 5 minut. V lonec dodajte juho...
V velikem loncu prepražite sesekljano čebulo in česen, da se zmehčata. Dodajte na kocke narezano meso in kuhajte, dokler ne porumeni z vseh strani. Vmešajte mleto kumino, cimet, ingver in...
V ponvi segrejte oljčno olje. Popražite sesekljano čebulo in zeleno. Dodajte ostrige, piščančjo juho, začimbe in maslo ter mešajte, dokler se maslo ne stopi. Dodajte kruh, narezan na kocke. Začinite...
Na srednje visoki temperaturi na oljčnem olju in limetinem soku prepražite sesekljano čebulo in česen. Kuhajte, dokler čebula ne postekleni. Dodajte kuhanega piščanca, piščančjo juho, fižol, čilije in začimbe. Zavrite...
V veliki ponvi na zmerno nizki temperaturi stopite maslo. Svinjino začinite s soljo in poprom. Segrevanje povečajte na srednjo temperaturo in v ponev dodajte kotlete ter jih pražite 7 minut....
V veliki skledi pretlačite kuhan krompir s 60 ml juhe, soljo in poprom. Odstavite. Česen in čebulo na nizki temperaturi prepražite na olju. Dodajte peteršilj, sol in poper ter kuhajte,...
Koruzni škrob in mleko zmešajte do gladkega. Piščanca s kladivom za meso udarite v debelino 5 mm. V veliki ponvi brez prijema segrejte olje na srednji temperaturi; piščanca pecite, dokler...