Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
V veliki skledi zmešajte moko, česen v prahu, čebulo v prahu, papriko, sol in črni poper. V drugo skledo vlijte pinjenec. Vsako piščančje bedro potopite v pinjenec, nato pa ga...
Koruzni čips zdrobite in vmešajte drobtine in mešanico začimb. V plitvo posodo dajte stepeno jajce. Piščanca pomočite v jajce, nato pa v mešanico drobtin, da ga obložite. V veliki ponvi...
Pečico segrejte na 175 stopinj Celzija. Čebulo in česen sesekljajte, piščančja bedra pa narežite na grižljaj velike koščke. Ajdovo kašo stresite v pekač velikosti 25 x 35 cm, ki...
Piščančja bedra očistite in začinite z Vegeto. Popecite na vročem olju in postavite na toplo. Na istem olju prepražite čebulo. Ko čebula “postekleni”, jo poškropite z vodo. Ko voda izpari,...