Rezance skuhajte v veliki količini vrele in osoljene vode, dokler se ne zmehčajo. Čebulo in zeleno podušite na maslu, dokler se ne zmehčata, primešajte moko, sol in gorčico. Prilijemo mleko....
2 skodelici moke dodajte malo soli, 1 stepeno jajce in toliko mleka, da dobite čvrsto testo. Na pomokani deski ga tanko razvaljajte na 1 cm in narežite na 5 cm...
Zmešajte meso, sol, poper, riž in jajce ter dobro premešajte. Za omako: na maslu prepražite čebulo, da se zmehča. Čebuli dodamo paradižnikovo juho in enako količino vode, zeleno, peteršilj, limonin...
Želatino namočite v eno žlico hladne vode za 3 minute. Dodajte vrelo vodo in jo temeljito raztopite. Dodajte govedino, čebulo, pimento, sol, poper, limonin sok in pa peteršilj. Dobro premešajte...
Vse zgoraj navedene sestavine dajte v pollitrski kozarec za sadje, na pokrov kozarca namestite gumo in močno pretresite, da se preliv dobro premeša in postane kremast. Prelijte paradižnik, šparglje, grah,...
Koščke piščanca, ki so se prijeli na ponev, sprostite, dodajte maslo, neprestano mešajte, dokler se maslo ne “razkuha”, dodajte moko, sol in papriko. Temeljito premešajte. Počasi prilijte mleko, kuhajte 2...
Vse sestavine razen parmezana dajte v lonec. Na močnem ognju kuhajte 8 minut. Zmanjšajte temperaturo na srednjo/nizko in kuhajte, dokler se tekočina ne zgosti v gosto omako. Postrezite s svežo...
Celotnega piščanca posujte s soljo in poprom. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. V ponev položite piščančja stegna in jih kuhajte približno 13 minut, da koža postane čvrsta. Piščanca...