Segrejte pečico na 220 °C in namastite pekač. Ribo očistite, osušite in posolite ter začinite z mediteranskimi začimbami po želji. V trebuh ribe položite vejico pehtrana. Na pekač položite olupljen...
Zmešajte olivno olje, sesekljano šalotko in česen ter sesekljana zelišča. Omako solite in poprajte ter ji dodajte meso pokrovač. Zrezke bele ribe narežite na koščke in jih primešajte omaki s...
Pečico segrejte na 200 °C. Segrejte olje in prepražite narezano čebulo, da se zmehča. Dodajte sesekljano rdečo papriko in kuhajte še nekaj minut. Dodajte gobe, zelišča in sesekljan česen ter...
Najprej pripravite testo. V skledi zmešajte moko, sladkor in sol. V drugi posodi raztopite kvas v mleku in dodajte rumenjake ter stopljeno maslo. Zlijte mlečno mešanico v posodo z moko...
1. Moko in jajca dajte v kuhinjski robot in jih zmešajte, da postanejo podobni drobtinam. Stresite na pomokano delovno površino in testo zgnetite ter ga zavijte v folijo za živila...
V posodo vlijte 1 cm vode. Špargljem odlomite olesenele konce, nato jih položite v ponev in nanje položite ribje fileje. Postavite na močan ogenj, pokrijte in kuhajte na pari 5...
Rahlo prepražite semena kumine, jih zdrobite in dajte na stran. Pečico segrejte na 220 ºC. Krompir položite na majhen pekač in ga pecite 45 do 60 minut oziroma dokler se...