Namočite želatino v hladni vodi. Kokosovo mleko, mleko in pa še 3 žlice sladkorja zavrite in kuhajte okoli 5 minut. Želatino ožamite in jo raztopite v vročem kokosovem mleku. Splaknite...
Na dnu visokega kozarca zmešajte sok polovice limete in rjavi sladkor. Dodajte 30 ml vodke in pulpo pasijonke. Kozarec napolnite z ledom. Dolijte gazirano vodo in dobro premešajte. (Foto: pexels.com)
Pečico segrejte na 170 °C. Namastite pekač in ga obložite s papirjem za peko, tako da bo papir segal čez dve stranici. Stepite vaniljo, 250 g masla in 60 g...
Pečico segrejte na 180 °C. Margarino, limonino lupinico in sladkor v prahu stepite do kreme. Vmešajte polento in moko ter zmešajte v mehko testo. Zmes razvaljajte v 30 cm dolgo...
Banano olupite in jo dajte v mešalnik z mandljevim mlekom in mandljevim ekstraktom. Pasijonko razpolovite, nato pa v mešalnik strgajte večino pulpe in jo zmešajte. Postrezite v visokih kozarcih, po...