Paradižnik, paradižnikovo pasto, peteršilj, česen, origano, sol in poper dajte v kuhinjski robot; zmešajte do gladkega. V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in kuhajte, dokler se...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Začinite pečenko s poprom in 2 čajnima žličkama soli. Meso pecite, dokler ne porumeni z vseh strani, približno 10 minut. Prenesite ga...
V 10-litrski posodi, ki je na visokem ognju, zavrite 6 skodelic vode in sol. Dodajte jastoga, z glavo najprej, in lonec pokrijte s pokrovko. Temperaturo zmanjšajte na nizko in kuhajte...
V ponvi na močnem ognju segrejte olje. Dodajte tretjino narezanega govejega mesa in ga med mešanjem kuhajte 3 minute ali dokler ne porumeni po vsej površini. Prenesite na krožnik in...
V ponvi na močnem ognju segrejte 1/2 olja. Narezano jagnjetino pecite 6 minut ali dokler ne porumeni po vsej površini. Prenesite na krožnik. V ponev dodajte jajčevce. Ob občasnem mešanju...
V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte zeleno, čebulo, korenček, papriko in česen. Med pogostim mešanjem kuhajte 10 minut oziroma dokler zelenjava ne postane mehka. Povečajte temperaturo in dodajte...
Pečico segrejte na 200 °C, pekač popršite z oljem. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in korenček. Med mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča....
Segrejte olje in dodajte sesekljano čebulo, korenje in zeleno. Med mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča. Dodajte sesekljan česen, papriko in origano. Med mešanjem kuhajte 2 minuti...
Špinačo zmešajte z meto, koprom, čebulo in česnom. Prihranite 1/3 fete. Preostalo pa feto dodajte špinači. Začinite s soljo in poprom. Premešajte, da se vse skupaj poveže. Vsak list testenin...
Pečico segrejte na 180 °C. Odrežite zgornjo tretjino hlebca. Izdolbite kruh in pustite 2 cm debelo steno. Zgornji in notranji del kruha dajte na stran. Kruh položite na pekač in...