Pečico segrejte na 200 °C. V skledi premešajte nekuhane raviole in moko. V eno skledo dajte razžvrkljano jajce, v drugo pa drobtine z začimbami. Raviole najprej potopite v jajce, nato...
Segrejte pečico na 180 °C. Fižol naprej namakajte čez noč, nato pa ga zavrite in kuhajte toliko časa, da se zmehča. Na ponvi specite jagnjetino in klobaso ter jima dodajte...
Segrejte pečico na 190 °C. Za pripravo nadeva iz sladkega krompirja in črnega fižola v veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte olupljen in narezan sladki krompir, črni...
V posodi zmešajte nariban sir, jajce, parmezan, sol in poper. Testenine skuhajte v slani vodi. Odcedite testenine in jih zmešajte s sirno mešanico. V testenine zavijte sir in malo omake...
Pripravite gobovo omako: Gobe dajte v ponev na srednje visoki temperaturi. Mešajte jih z leseno žlico. Po gobah potresite sol. Ko gobe začnejo spuščati vodo v ponev, vmešajte sesekljano čebulo....
Pinjenec in drobtine dajte v ločeni posodi. Vsak raviol najprej potopite v pinjenec, nato v drobtine, da se obloži. Fritezo ali veliko ponev do polovice napolnite z oljem in segrejte...
Na srednji temperaturi segrejte veliko ponev s pokrovom. Obe strani testa za pico premažite z oljem in ga položite v ponev. Pokrijte s pokrovom in pecite 2 minuti, nato pa...
Pečico segrejte na 220 °C. Pekač obložite s papirjem za peko. V skledo dajte mleto govedino, klobaso, drobtine, jajce, paradižnikovo omako in začimbe. Mešajte, dokler se dobro ne povežejo. Vsak...
Gobe drobno sesekljajte v kuhinjskem robotu. V ponvi na srednje močnem ognju segrejte olje in dodajte čebulo. Kuhajte 5 minut ali dokler se ne zmehča. Dodajte gobe in kuhajte še...
Na srednji temperaturi v ponvi raztopite maslo. Dodajte česen in ga kuhajte 2 minuti, da se zmehča. Dodajte vino in hitro zavrite. Kuhajte 4 minute in mešajte. Dodajte smetano in...