Čez noč namočite fižol in lečo ter ju skuhajte. Segrejte pečico na 200 °C in namastite pekač. Sesekljajte čebulo in jo popražite na olju. Dodajte vse začimbe in kuhano lečo...
Segrejte kis, sladkor, sol, poper in cimet. Mešajte dokler ne zavre, nato pa dodajte narezan paradižnik in mezgo. V skledo dodajte lovorjev list. Kuhajte na nizki temperaturi 60 minut, odstranite...
Sesekljajte čebulo in jo popražite na olju ter dušite 20 minut, da rahlo postekleni. V lonec dodajte narezano goveje meso in ga dušite 20 minut, nato pa dodajte divjačino. Čez...
Čez noč namočite fižol in ga skuhajte s prekajenimi svinjskimi rebri, da se nekoliko zmehčajo. Olupite in narežite krompir ter ga dodajte v lonec. Posebej skuhajte zelje na čebuli in...
Pečico segrejte na 200 °C in obložite pekač s peki papirjem. Bučke prerežite na pol in jim izdolbite sredico. Posolite jih s soljo in počakajte nekaj minut, da spustijo vodo....
Segrejte pečico na 180 °C. Namočen fižol splaknite, osušite in stresite v posodo. Prelijte ga z vodo in zavrite. Kuhajte ga 45 minut in odcedite. Na vročem olju popražite sesekljano...
Sesekljajte čebulo in jo popražite. Dodajte narezane gobe in jih začinite s papriko v prahu. Pražite 10 minut. Gobam dodajte še mezgo in premešajte. Dušite, da se rahlo izsuši in...
Segrejte pečico na 200 °C. Zmešajte paradižnikovo omako, čili v prahu, kumino, česen v prahu in sol. Začimbe prilagodite svojemu okusu. Na rahlo pomokani površini razvaljajte testo za pico. Razvaljano...
Segrejte pečico na 200 °C. Zmešajte paradižnikovo omako, čili v prahu, kumino, česen v prahu in sol. Začimbe prilagodite svojemu okusu. Na rahlo pomokani površini razvaljajte testo za pico. Razvaljano...
Segrejte oljčno olje, dodajte mleto govedino in kuhajte, dokler ne porumeni, približno 5 minut, pri čemer pazite, da se govedina med kuhanjem zdrobi. Odlijte odvečno maščobo. Dodajte sesekljano čebulo in...