Pripravite nadev V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi med pogostim mešanjem kuhajte sesekljano slanino, dokler ne postane hrustljava in se maščoba ne izloči, približno 10 minut. Slanino prenesite na...
Stročji fižol skuhajte do mehkega. Odcedite fižol iz pločevinke in ga sperite. Fižol zmešajte z narezano čebulo in papriko. Olje zmešajte s preostalimi sestavinami in prelijte fižol. Pred serviranjem ohladite...
Vso zelenjavo najprej na drobno narežite. Res zelo na drobno. V ponev dajte olivno olje in zelenjavo pražite približno 3 do 5 minut oziroma dokler vsaj polovica soka ne izpari....
Čebulo in papriko na drobno narežite. Koriander operite in grobo nasekljajte. Čebulo, papriko, koriander in česen dodajte v kuhinjski robot in miksajte, dokler ne nastane gladek in gost pire. Sofrito...
Meso operite pod tekočo vodo, vlago osušite s papirnato brisačo in narežite na večje kocke (približno 3 cm). Čebuli olupite in narežite na četrtine. Zelenjavo operite, očistite in narežite na...