Oljčno olje segrejte v velikem loncu na srednji temperaturi. Dodajte sesekljano čebulo in jo dušite, dokler ne postane prosojna. Dodajte sesekljan česen in rdečo papriko ter ju nekaj minut dušite,...
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano bučo, papriko, česen, koriander ter beli del šalotke. Med občasnim mešanjem kuhajte 6 minut ali dokler se ne zmehča. Dodajte...
Vso zelenjavo najprej na drobno narežite. Res zelo na drobno. V ponev dajte olivno olje in zelenjavo pražite približno 3 do 5 minut oziroma dokler vsaj polovica soka ne izpari....
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano klobaso. Med mešanjem kuhajte 2 minuti, nato dodajte narezano čebulo, papriko in česen. Ob občasnem mešanju kuhajte 5 minut ali...
Krompirjevi hrustljavčki: Olupite krompir, ga na grobo naribajte, začinite s soljo in poprom ter pustite počivati približno okoli 3 minute. Nato ga ožamite in odlijte vodo. Vmešajte moko in oblikujte...
Omaka: Zmešajte vse sestavine in dodajte tabasco po okusu. Začinite z morsko soljo in sveže mletim črnim poprom. Polpetki: V manjši skledi zmešajte moko, sladkor, pecilni prašek, papriko in morsko...
Pečico segrejte na 220 °C. Velik pekač obložite s papirjem za peko. V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in kuhajte 5 minut ali dokler se...
Česen in čebulo olupite, peteršilj operite in osušite. Sesekljajte čebulo, česen in peteršilj. Krompir očistite in dobro operite pod tekočo vodo, nato pa ga obrišite. Večje krompirje prerežite na pol....
Segrejte pečico na 200 stopinj Celzija in vključite funkcijo žar. Obložite velik pekač s papirjem za peko. Odrežite paprikam peclje in odstranite semena, nato pa jih operite in osušite. Zložite...
Stresite najprej proseno kašo v/na gosto cedilo, dobro jo operite pod tekočo vodo. Tako oprano kašo odcedite. Segrejte 2 žlici olivnega olja v loncu in na olivnem olju rahlo popražite...