Zmešajte ribjo in ostrigino omako, da dobite marinado. Zrezke ostriža narežite na koščke in jih potopite v marinado za 20 minut. Na olju popražite palmov sladkor in karijevo pasto. Zalijte...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad thai, da...
Riževe rezance skuhajte po navodilih na embalaži, da so mehki, a še vedno čvrsti na ugriz. Odcedite jih in pustite na stran. V manjši skledi zmešajte sestavine za omako pad...
Pečico segrejte na 190 °C. Namastite pekač. Obložite ga s papirjem za peko. Segrejte ponev na srednji temperaturi. Začinite račje prsi in jih s kožo navzdol položite v ponev. Kuhajte...
Čilijeva omaka: Olupite in drobno narežite šalotko ter naribajte palmov sladkor. Čilije drobno sesekljajte. V majhni ponvi segrejte 2 žlici arašidovega olja, dodajte šalotko in čili ter na nizki temperaturi...