Zmešajte ribjo in ostrigino omako, da dobite marinado. Zrezke ostriža narežite na koščke in jih potopite v marinado za 20 minut. Na olju popražite palmov sladkor in karijevo pasto. Zalijte...
Zmešajte mleto meso, sesekljano zelje, zeleno čebulo, sesekljan česen, nariban ingver, sojino omako, ostrigino omako, sezamovo olje, sol in črni poper po okusu. Dobro premešajte, da se vse sestavine enakomerno...
Zmešajte sesekljan česen, sojino omako, ostrigino omako, worcester omako, rjavi sladkor, sol in poper. Dobro premešajte, da dobite marinado. Meso brez kosti narežite na koščke, ki naj bodo enakomerne velikosti....
V ponvi na visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano sipo in jo med mešanjem pražite približno 3 minute. V ponev dodajte narezano papriko, čebulo in sesekljan česen. Nadaljujte z mešanjem...
Korenje narežite na tanke trakove. Meso zmešajte z ostrigino omako, oljem, vinom, s sladkorjem, škrobom in z začimbami po okusu. Na olju popražite mešanico mesa, korenje in kalčke. Meso pustite,...
V manjši posodi z vrelo vodo kuhajte rezance 4 do 5 minut. Odcedite jih in prestavite v skledo z ledeno vodo, da se ohladijo. Rezance dobro odcedite in jih narežite...