V ponvi segrejte oljčno olje. Popražite sesekljano čebulo in zeleno. Dodajte ostrige, piščančjo juho, začimbe in maslo ter mešajte, dokler se maslo ne stopi. Dodajte kruh, narezan na kocke. Začinite...
Pripravite nadev V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi med pogostim mešanjem kuhajte sesekljano slanino, dokler ne postane hrustljava in se maščoba ne izloči, približno 10 minut. Slanino prenesite na...
V veliki posodi na srednji temperaturi stopite maslo. Dodajte zeleno in šalotko; kuhajte in mešajte, dokler se šalotka ne zmehča, 3 do 5 minut. V velikem loncu na srednje visoki...
Ostrigo držite na deski za rezanje z ukrivljeno stranjo navzdol, med lupino in roko pa imejte prepognjeno kuhinjsko krpo – to vam bo pomagalo pri dobrem oprijemu in zaščiti vaše...
Žar segrejte na visoko temperaturo. Medtem ko se žar segreva, lahko pripravite sestavine. Na vroč žar položite cele ostrige. Pecite, dokler se ne odprejo, 5 do 10 minut. Ostrige odstranite...
Piščanca dušite, dokler se ne zmehča, začinite z 10 dag masla, soljo in poprom. Globoko posodo obložimo s testeno za pito. Vanj damo dušenega piščanca in ga ohlapno pokrijemo s...