Olupite in narežite paradižnik. Na ulju popražite sesekljano čebulo in dodajte paradižnik. Pražite in dušite 40 minut. V lonec dodajte vse začimbe in dobro premešajte. Počakajte da se malo ohladi,...
Moko in vse začimbe zmešajte skupaj. Pokrovače operite in osušite s papirnatimi brisačami. Namočite jih v mleko in povaljajte v začinjeni moki. Segrejte olje in ocvrite pokrovače, da postanejo zlato...
Segrejte pečico na 150 °C. Rebrcam odstranite odvečno maščobo in jih posolite. Postavite jih v pečico za 2 uri. Koruzni škrob zmešajte z vodo. V ponvi zmešajte in zavrite vse...
Segrejte pečico na 180 °C. Namočen fižol splaknite, osušite in stresite v posodo. Prelijte ga z vodo in zavrite. Kuhajte ga 45 minut in odcedite. Na vročem olju popražite sesekljano...
Za marinado zmešajte oljčno olje, sesekljan česen, papriko, posušen origano, limonin sok, sol in poper. V marinado dodajte morske sadeže in jih premešajte, da se obložijo. Marinirajte jih približno 30...
Segrejte pečico na 180 °C. V veliki skledi zmešajte rikoto, čedar, parmezan, naribano bučko, baziliko, origano, črni poper, sol, mocarelo in paradižnik. Temeljito premešajte. Mešanico prenesite v dobro namaščeno skodelico....
Segrejte oljčno olje, dodajte mleto govedino in kuhajte, dokler ne porumeni, približno 5 minut, pri čemer pazite, da se govedina med kuhanjem zdrobi. Odlijte odvečno maščobo. Dodajte sesekljano čebulo in...
V ponev dajte olje in sesekljan por ter pražite 5 minut, vmes pa mešajte. Dodajte gobe, sesekljan česen, čili in origano. Ob rednem mešanju še 10 minut rahlo kuhajte. Medtem...
Na srednje visoki temperaturi na oljčnem olju in limetinem soku prepražite sesekljano čebulo in česen. Kuhajte, dokler čebula ne postekleni. Dodajte kuhanega piščanca, piščančjo juho, fižol, čilije in začimbe. Zavrite...
Segrejte pečico na 220 °C in obložite pekač s peki papirjem. Testo za pico položite na rahlo pomokano površino in pustite 30 minut, da se segreje na sobno temperaturo. V...