Vse sestavine zmešajte, da dobite maso za paniranje. V maso pomočite akacijeve cvetove in jih rahlo otresite. Segrejte olje in v njem ocvrite panirano akacijo. Ko pozlati, jo vzemite iz...
Gobe dežnikarice očistite in jim odrežite stebla. Klobuke potresite z vegeto in jih po želji razrežite. Klobuke najprej povaljajte v moki, nato v razžvrkljanem jajcu in na koncu jih z...
Svinjske kotlete začinite s soljo in poprom. Moko, drobtine in razžvrkljana jajca razdelite v ločene skodelice. Svinjske kotlete najprej pomokajte in jih potopite v jajce. Povaljajte jih v drobtinah, da...
Sardele sperite in jih osušite s papirnato brisačo. Z vseh strani jih začinite s soljo in pustite stati nekaj minut. Olje za cvrtje segrejte v široki ponvi na srednje visoki...
Zmešajte moko, papriko, česen v prahu, čebulo v prahu, sol in poper. Dobro premešajte, da dobite začinjeno mešanico moke. V ponvi na srednji temperaturi segrejte rastlinsko olje. Vsak file ščuke...
Pekač obložite s peki papirjem. Sladoled oblikujte v 2-centimetrske kroglice in jih na pripravljenem pekaču zamrzujte vsaj 2 uri. Rahlo stepite beljake. V ločeno skledo dajte zdrobljene krekerje. Zamrznjeno sladoledno...
V skledo dodajte sol, kvas, sladkor in moko. Zmešajte maslo, mleko in rumenjake. Mokre sestavine vmešajte k suhim, da dobite testo. Na pomokani površini ga pregnetite do gladkega in ga...
Trde dele gob odrežite in zavrzite. Preostala stebla z nožem narežite na 1 cm debele kolobarje. Na sredini gobjih kolobarjev izrežite majhne luknjice, odstranite sredice in jih zavrzite. Gobe prenesite...
Zmešajte sesekljan česen, sojino omako, ostrigino omako, worcester omako, rjavi sladkor, sol in poper. Dobro premešajte, da dobite marinado. Meso brez kosti narežite na koščke, ki naj bodo enakomerne velikosti....
Segrejte eno žlico masla in olivno olje ter popražite narezano mlado čebulo. Pražite 3 minute, nato pa dodajte moko in premešajte. Prilijte mleko in mešajte, da se masa nekoliko zgosti....