Zavrite vodo in dodajte narezan ohrovt. Kuhajte 3 minute, da se zmehča. Kuhan ohrovt odcedite in sperite pod hladno vodo. V mešalniku zmešajte kuhani ohrovt, baziliko, pinjole, česen, nariban parmezan,...
Na olivnem olju popražite na drobno narezano čebulo in na kolobarje narezano korenje. Dodajte malo soli, zato da se čebula prej razpusti. Nato dodajte tri narezana stebla zelene, strt česen...
Vklopite pečico in jo nastavite na 180°C. Velik, plitek pekač obložite s papirjem za peko. Razdelite ohrovt na posamezne liste, operite jih pod tekočo vodo in jih dobro osušite. Z...
V velikem loncu z debelim dnom na srednje močnem ognju stopite najprej maslo. Dodajte narezan por, ohrovt in zelje, premešajte, da se lepo pokrije z maslom. Zmanjšajte ogenj na nizko,...
Krompir kuhajte 15 minut ali dokler se ne zmehča. Odcedite in pustite, da se posuši. V plitvi posodi segrejte 1 žlico olja. Klobase iz kože narežite na večje kose neposredno...
Olupite krompir, operite ga in ga narežite na manjše kocke. Česen in čebulo olupite, operite in nasekljajte. Narežite klobaso na tanke kolobarje. Ohrovt razdelite na posamezne liste in jim odrežite...
Pečico segrejte na 180 ºC. Pekač za mafine obložite s papirnatimi modelčki in jih namažite z oljem. Šalotko olupite in drobno sesekljajte. Olupite in zdrobite česen, nato pa na drobno...
V loncu za juho na srednji temperaturi segrejte oljčno olje in dodajte čebulo, česen in papriko. Dušite, dokler se ne zmehča. Dodajte sladki krompir, paradižnik, kokosovo mleko, vodo, začimbe in...
Zavrite velik lonec s slano vodo. V vrelo vodo dodajte ohrovt in ga kuhajte približno 2 minuti, dokler ne ovene, a je še vedno svetlo zelen. Z režnato žlico ga...