Moko in vse začimbe zmešajte skupaj. Pokrovače operite in osušite s papirnatimi brisačami. Namočite jih v mleko in povaljajte v začinjeni moki. Segrejte olje in ocvrite pokrovače, da postanejo zlato...
Zmešajte olivno olje, sesekljano šalotko in česen ter sesekljana zelišča. Omako solite in poprajte ter ji dodajte meso pokrovač. Zrezke bele ribe narežite na koščke in jih primešajte omaki s...
Pečico segrejte na 175 °C. Rezine slanine prerežite na pol in vsako polovico ovijte okoli pokrovače. Z zobotrebcem jo pritrdite tako, da ne razpade. Pokrovače pokapajte z limoninim sokom in...
V veliki ponvi na srednje močnem ognju stopite maslo. Dodajte narezano čebulo, koromač, zeleno in korenje; med pogostim mešanjem kuhajte, dokler se zelenjava ne zmehča in čebula postane prosojna, približno...
Špagete skuhajte v veliki posodi z osoljeno vrelo vodo po navodilih na embalaži. Odcedite in prihranite 60 ml vode. Medtem v veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte 30 g...
Pokrovače dobro osušite s papirnato brisačo, nato pa jih začinite. V veliki skledi zmešajte limonin sok, kis, šalotko in 1 žlico olja. Z lupilcem narežite 4 šparglje na trakove. Dodajte...
V ponvi stopite maslo, vmešajte česen in ga nekaj sekund kuhajte, dokler ne zadiši. Dodajte pokrovače in jih nekaj minut pecite na eni strani, nato jih obrnite in pecite, dokler...