Uporabite obrezana stebla zelene; to narežite na koščke, dolge 1 centimeter. Kuhajte v vodi, vse dokler se ne zmehča. Odmerite preostalo vodo in jo z mlekom ali pa smetano napolnite...
Želatino namočite v eno žlico hladne vode za 3 minute. Dodajte vrelo vodo in jo temeljito raztopite. Dodajte govedino, čebulo, pimento, sol, poper, limonin sok in pa peteršilj. Dobro premešajte...
Rumenjake stepite, da se zgostijo in obarvajo kot limona. Dodamo vročo vodo (eno žlico na jajce), sol in poper. Beljake stepamo, dokler niso čvrsti in suhi. Razrežemo in zložimo v...
Vse sestavine razen parmezana dajte v lonec. Na močnem ognju kuhajte 8 minut. Zmanjšajte temperaturo na srednjo/nizko in kuhajte, dokler se tekočina ne zgosti v gosto omako. Postrezite s svežo...
Zavrite velik lonec vode in jo malce posolite. Med tem, ko voda vre, v ponvi segrejte olje, kozice pa popoprajte in posolite. Kozice nato na vročem olju popražite toliko časa,...