Pečico segrejte na 180 °C. Brokoli 3 minute kuhajte v vreli osoljeni vodi. Odcedite ga in sesekljajte. V ponvi segrejte oljčno olje. Dodajte česen in ga na zmerni temperaturi kuhajte...
Piščanca položite v košaro zračnega cvrtnika. Piščanca namažite z oljčnim oljem. V manjšo skledo dodajte italijanske začimbe, česen v prahu, papriko, sol in poper. Vtrite na vse strani piščanca. Pecite...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezano čebulo, korenje in zeleno ter med občasnim mešanjem kuhajte približno 5 minut, dokler se ne zmehčajo. Dodajte česen, kumino,...
Ločeno olupite in nasekljajte česen in čebulo. Narežite klobase na kolobarje. Očistite in operite ter narežite zelje na krpice ali pa trakove, po vaši želji. Pristavite na kuhalnik veliko ponev...
Česen in čebulo olupite in na drobno sesekljajte. Polovico fižola pretlačite skozi cedilo ali prepasirajte. Polovico pustite celega. Vejice peteršilja na grobo sesekljajte. Očistite zeleno, jo operite in narežite na...
Krompirjevi hrustljavčki: Olupite krompir, ga na grobo naribajte, začinite s soljo in poprom ter pustite počivati približno okoli 3 minute. Nato ga ožamite in odlijte vodo. Vmešajte moko in oblikujte...