Njoke skuhajte v skladu z navodili na embalaži; odcedite jih. Medtem v veliki ponvi na srednji temperaturi kuhajte govedino in čebulo, dokler govedina ni več rožnata, 4-6 minut, in meso...
Za omako: V ponvi na srednje nizki temperaturi zmešajte olje in moko. Premešajte in pustite, da 1 minuto brbota. Prilijte mehiško omako, piščančjo juho, sol in poper. Segrejte do vrenja....
Prepražite sesekljano čebulo na olivnem olju. Ko se čebula zmehča oziroma ovene, dodajte še strt česen in nato še riž. Prilijte juho, premešajte in predušite, da se riž le na...
Mleto goveje meso položite ponev in kuhajte na srednje visoki temperaturi, dokler enakomerno ne porumeni. Odcedite govedino in jo skupaj s salso, kondenzirano kremno gobovo juho in topljenim sirom dajte...
V ponvi segrejte olje in dodajte čebulo. Kuhajte in mešajte, dokler ne porumeni, 5 do 8 minut. Dodajte govedino in paradižnik. Kuhajte nepokrito, dokler paradižniki ne razpadejo, približno 15 minut....