Biskvit: Ločite rumenjake od beljakov. Beljake stepite v gosto peno. Rumenjake pa stepite do bledo rumene barve, nato jim dodajte sladkor in toplo vodo. Stepajte še približno 3 minute in...
Stopite čokolado in mast ter občasno mešajte, dokler ne postane gladka. V vršičke jagod vtaknite zobotrebce. Jagodo primemo za zobotrebec in jo pomočimo v čokoladno zmes. Jagodo obrnite z glavo...
Pečico segrejte na 230 °C. Čokoladne ploščice nalomite v posodo na nizki temperaturi. Dodajte mleko. Med nenehnim mešanjem segrevajte, dokler se čokolada ne stopi, približno 5 minut. Vlijte v posodo...
Dno in stranico pekača namastite in obložite s papirjem za peko. Piškote dajte v kuhinjski robot in jih obdelujte, dokler ne postanejo drobno sesekljani. Dodajte maslo in zmešajte. Zmes piškotov...
Namažite kvadratni pekač za torto. Dno in stranice obložite s papirjem za peko. Piškote in 3 čokolade Baci dajte v kuhinjski robot. Obdelujte, dokler ne dobite drobnih drobtin. Dodajte stopljeno...
Namastite pekač. 125 g masla dajte v ponev na nizki temperaturi. Med občasnim mešanjem kuhajte 5 minut ali dokler se ne stopi. Odstavite za 5 minut, da se ohladi. Grobo...