Segrejte pečico na 190 °C. Razvaljajte testo za pito in ga položite v pekač. Pekač s testom postavite v zamrzovalnik za 20 minut. Testo postavite v pečico in pecite 15...
V manjši skledi zmešajte limetin sok, vino, javorjev sirup in sesekljan česen. Rižev papir namočite v vodi za 10 sekund in ga položite na delovno površino. Vse sestavine za nadev...
Segrejte žar na srednjo temperaturo. V manjši skledi zmešajte oljčno olje, sesekljan česen, origano, sol in poper. Z mešanico premažite gobe na obeh straneh. Gobe položite na segret žar in...
Avokado olupite in ostranite koščico. Prav tako odstranite koščico tudi datljem. Vse sestavine stresite v blender in miksajte, dokler ne dobite gladkega napitka. Metin napitek postrezite za zajtrk. (Foto: pixabay.com)
Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač. Stepajte beljake, da dobite čvrst sneg. Kruh natrgajte in ga zmešajte s stopljenim maslom. Dodajte rumenjake in špinačo. Narežite šunko na majhne...
Skuhajte špinačo, da ovene in jo sesekljajte. Zmešajte mleko in juho ter zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo. Na maslu popražite sesekljano čebulo in česen. Primešajte moko in pražite še dodatnih...
Prve 4 sestavine za solatni preliv zmešajte v majhni skledi in dobro stepite, dodajte čebulo in postavite na stran. Jastoga narežite na velike kose. V vsako skledo dajte po 1...
V skledo ubijte jajca, vmešajte mlado špinačo in parmezan. Začinite s čebulo v prahu, z muškatnim oreščkom, s soljo in poprom. Ponev popršite s pršilom za kuhanje in jo postavite...
Na srednji temperaturi segrejte ponev, in dodajte mleto govedino. Kuhajte 10 minut in občasno premešajte. Meso vzemite iz ponve in ga shranite za pozneje. V ponev dodajte sladki krompir, čebulo,...
Pečico segrejte na 200 °C. 2 velika pekača obložite s papirjem za peko. V globoki ponvi na srednji temperaturi segrejte 2 žlici olja. Spomladansko čebulo in česen med mešanjem pražite...