Lososa solite in poprajte ter ga popecite na olivnem olju. Pokapajte ga z limetinim sokom. Lososa položite na rukolo. Dodajte narezano čebulo in prelijte z balzamičnim kisom. Posujte z nadrobljeno...
Pečico segrejte na 220 °C. 2 pekača obložite s papirjem za peko. V skledi zmešajte moko, kvas in sladkor. Začinite s soljo in poprom. Naredite jamico. Dodajte olje in toplo...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s papirjem za peko. Na pripravljen pladenj položite bučo. Pokapajte jo z 1 žlico olja. Potresite s polovico semen koromača. Začinite. Pecite 15...
Za pripravo preliva: zmešajte majonezo in polnozrnato gorčico. Slanino v ponvi na srednji temperaturi pecite, dokler ne postane zlata in hrustljava. V ponvi ocvrite jajca in na rahlo popecite kruh. Namažite...
Špagete skuhajte v veliki posodi z osoljeno vrelo vodo po navodilih na embalaži. Odcedite in prihranite 60 ml vode. Medtem v veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte 30 g...
Zmeljite rukolo, baziliko, pinjole, česen in olive v grobo pasto. Vmešajte oljčno olje, sok limete, kis, kumino, kajenski poper, sol in poper. Meljite, dokler pesto ne postane gladek. Skuhajte testenine...