Zavrite piščančjo juho in ji dodajte narezano repo. Kuhajte toliko časa, da se repa zmehča in je kuhana. V juho dodajte narezan por in čebulo, narezan tofu in nastrgano suho...
Marelice namakajte v pomarančnem soku, med tem pa sesekljajte čebulo. Segrejte olje in maslo in podušite čebulo. Dodajte še riž in ga rahlo popražite. Dodajte narezane marelice in rozine. V...
File morskega lista začinite s soljo in poprom in ga premažite s stopljenim maslom. Na olivnem olju podušite mlado čebulo in jo zalijte z vinom in zelenjavno juho. Tekočino malo...
Sesekljajte mlado čebulo, papriko, kumaro, paradižnik, peteršilj in metine liste. Vse skupaj stresite v skledo in dodajte kuhano kvinojo in fižol. Prelijte z limoninim sokom in olivnim oljem ter začinite...
V manjši skledi zmešajte limetin sok, vino, javorjev sirup in sesekljan česen. Rižev papir namočite v vodi za 10 sekund in ga položite na delovno površino. Vse sestavine za nadev...
Segrejte eno žlico masla in olivno olje ter popražite narezano mlado čebulo. Pražite 3 minute, nato pa dodajte moko in premešajte. Prilijte mleko in mešajte, da se masa nekoliko zgosti....
Zmešajte mleko, jajca in sol. Postopoma dodajajte moko in dobro premešajte, da dobite gladko maso za palačinke. Maso postavite v hladilnik za 15 minut. Za nadev boste zmešali sirni namaz...
Koromaču odrežite debela, zelena stebla. Prerežite gomolj na pol in to po dolžini. V majhnem kozarcu zavrite vodo in jo rahlo solite. Koromač blanširajte in ga takoj potopite v ledeno...
V posodo vlijte 1 cm vode. Špargljem odlomite olesenele konce, nato jih položite v ponev in nanje položite ribje fileje. Postavite na močan ogenj, pokrijte in kuhajte na pari 5...
V skledi v 250 ml mlačne vode stepite kvas, nato postopoma stepite 125 g riževe moke in ščepec morske soli do gladkega. Dajte na stran. Na srednje močan ogenj postavite...