Segrejte pečico na 220 °C in obložite pekač s peki papirjem. Testo za pico položite na rahlo pomokano površino in pustite 30 minut, da se segreje na sobno temperaturo. V...
Rikota: Tofu narežite na centimetrske koščke. Pokrijte ga z nekaj papirnatimi brisačami. Na tofu položite utež, da iztisnete odvečno vodo. Obtežen naj bo 30 minut. Stisnjen tofu dajte v kuhinjski...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač namažite z oljčnim oljem. V skledo dajte jajca in jih razžvrkljajte. V drugo skledo dodajte drobtine, parmezan, česen, baziliko, origano, timijan, žajbelj, koromač ter...
Raviole kuhajte v vreli osoljeni vodi, dokler ne priplavajo do vrha; odcedite. Segrejte rastlinsko olje v cvrtniku. Raviole potopite v razžvrkljano jajce, nato pa jih obložite z drobtinami. V serijah...
Pečico segrejte na 200 °C. Na dno pekača razporedite 60 ml marinara omake. Bučke po dolžini narežite na 12 enako velikih rezin, približno 4 mm debelih. Obe strani bučk začinite...
Narežite mocarelo na koščke in jih dajte na stran. Moko, razžvrkljana jajca in drobtine dajte v tri ločene sklede. Vsak kos mocarele povaljajte v moki in otresite odvečni del. Kroglico...
Zmešajte moko in sol ter naredite jamico. V skledo stepite jajca, vodo in oljčno olje. V jamico vlijte 1/2 jajčne mešanice. Z eno roko začnite mešati jajca in moko; z...