Zmešajte mangov čatni, limonin sok, sladkor, ingver, cimet in sol. Na nizki temperaturi zavrite. Koruzni škrob in hladno vodo zmešajte v gladko pasto in vmešajte v nadev. Mešajte, dokler se...
V srednje veliki skledi zmešajte kuskus, koriander, jajce, rumenjak, limonino lupinico, sol in poper. Mešanico potresite z moko. Mešajte, dokler se ne združi. V ponvi segrejte olje na srednji temperaturi....
Pečico segrejte na 200 °C in rahlo popecite kruhke. Medtem stepite jajca s polovico mangovega čatnija. Na grobo naribajte večino sira, sesekljajte in dodajte špinačo, nato pa raztrgajte opečene kruhke....
Dimljeni tofu dajte v skledo in ga prelijte z rastlinskim oljem. Segrejte ponev brez in tofu med premetavanjem 2-3 minute pražite, da se po vsej površini zlato obarva. Odcedite na...