Segrejte kis, sladkor, sol, poper in cimet. Mešajte dokler ne zavre, nato pa dodajte narezan paradižnik in mezgo. V skledo dodajte lovorjev list. Kuhajte na nizki temperaturi 60 minut, odstranite...
Sesekljajte čebulo in jo popražite na olju ter dušite 20 minut, da rahlo postekleni. V lonec dodajte narezano goveje meso in ga dušite 20 minut, nato pa dodajte divjačino. Čez...
Segrejte pečico na 160 °C. Zmešajte moko, začimbe in gorčico ter mešanico vtrite v pečenko. Pečenko položite na pekač in jo prelijte z worchestrsko omako. V pekač dodajte zelenjavo in...
Fileje skuše položite na žar s kožo navzgor, jih premažite z oljem in pecite 5 minut. Na olju popražite kolobarje čebule in dodajte narezano korenje, lovor, sesekljan česen, čili, koriander...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano čebulo, sesekljan česen, na kocke narezan korenček in na kocke narezano zeleno. Dušite, dokler se zelenjava ne zmehča, približno...
Na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano čebulo in sesekljan česen. Pražite, dokler čebula ne postekleni. V lonec dodajte na kocke narezano rdečo papriko in kuhajte nekaj minut, da...
V lonec dajte olje in segrejte na srednjo temperaturo. Dodajte narezano čebulo in česen ter ju med pogostim mešanjem kuhajte 3 minute. Dodajte kuhano lečo in vse začimbe. Med pogostim...
Čebulo, zeleno in korenček drobno sesekljajte. Segrejte olje in cvrite zelenjavo ter dodajte čili in lovorjev list. Cvrite, dokler se vsa zelenjava ne zmehča in zlato rjavo obarva. Gobe drobno...
Očiščene školjke zavrite v ribji juhi in na zmerni temperaturi kuhajte, da se odprejo, 5-10 minut. Zaprte školjke zavrzite. 10 školjk dajte na stran, ostale pa spravite iz lupin, lupine...
Krompir, kolerabo in zeleno narežite na kocke in jih popražite na maslu. Dolijte vino in dušite, da izpari. Začinite po okusu in dodajte sesekljane mandlje. Dobro premešajte in zalijte z...