File lososa začinite s soljo, poprom in limonovim sokom. Na maslu popražite šalotko in ji dodajte odcejene kuhane testenine. Dodajte smetano in narezanega lososa. Kuhajte 5 minut na šibkem ognju...
Segrejte pečico na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem. V skledi zmešajte drobno sesekljane pistacije, drobtine, nariban parmezan, peteršilj, limonino lupinico, sol in poper. V ločeni majhni skledi zmešajte...
V skledi zmešajte koriander, kumino, papriko, kurkumo, muškatni orešček in kajenski poper. V ponvi brez prijema segrejte oljčno olje na srednje visoki temperaturi. Obe strani lososa začinite s soljo in...
Zmešajte sojino omako, riževo vino, rjavi sladkor, med, sesekljan česen, nariban ingver in sezamovo olje. Dobro premešajte, da se sladkor raztopi. Lososa položite v plitvo posodo in ga prelijte z...
Pečico segrejte na 200 °C. Ponev popršite z oljčnim oljem in jo postavite na stran. Na ponev položite lososa in ga začinite s 1/4 čajne žličke soli. V manjši skledi...
Zmešajte limonin sok, rožmarin, sol, poper in česen. Z mešanico premažite ribe. Rešetko na žaru popršite z oljčnim oljem in nanjo položite ribe. Pecite 4 cm od ognja, dokler se...
Lososa položite v veliko skledo in ga poškropite z oljem. V manjši skledi zmešajte vse začimbe, od paprike do črnega popra, in jih premešajte. Vtrite jih po lososu. Košarico zračnega...
Koromaču odrežite debela, zelena stebla. Prerežite gomolj na pol in to po dolžini. V majhnem kozarcu zavrite vodo in jo rahlo solite. Koromač blanširajte in ga takoj potopite v ledeno...
Pečico segrejte na 200 °C. Medtem ko se pečica segreva, pripravite mango. Mango olupite in nato odrežite meso od sredice s semeni, nato pa ga narežite na kocke. Pekač obložite...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite z aluminijasto folijo. Lososove fileje položite s kožo navzdol na pripravljen pekač. Vsak file namažite s tanko plastjo gorčice; začinite ga s soljo...