Zmešajte oljčno olje, limonin sok, dijonsko gorčico, med, sol, poper in sesekljan česen. Omako postavite v hladilnik in pripravite ostale sestavine. Ohrovtove liste dobro operite in posušite. Narežite ga na...
Pripravite nadev V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi med pogostim mešanjem kuhajte sesekljano slanino, dokler ne postane hrustljava in se maščoba ne izloči, približno 10 minut. Slanino prenesite na...
Česen in čebulo olupite in nasekljajte, gobe narežite na rezine in ohrovtovim listom odstranimo trda stebla. V loncu segrejte olivno olje in na njem prepražite čebulo. Dodajte česen in premešajte,...
Juha: Por narežite na rezine in ga kuhajte na srednje močnem ognju z 1 žlico olivnega olja. narežite krompir na majhne kocke in ga vmešajte v ponev. Prilijte 1,5 litra...