Rikota: Tofu narežite na centimetrske koščke. Pokrijte ga z nekaj papirnatimi brisačami. Na tofu položite utež, da iztisnete odvečno vodo. Obtežen naj bo 30 minut. Stisnjen tofu dajte v kuhinjski...
V posodi zmešajte nariban sir, jajce, parmezan, sol in poper. Testenine skuhajte v slani vodi. Odcedite testenine in jih zmešajte s sirno mešanico. V testenine zavijte sir in malo omake...
Pripravite gobovo omako: Gobe dajte v ponev na srednje visoki temperaturi. Mešajte jih z leseno žlico. Po gobah potresite sol. Ko gobe začnejo spuščati vodo v ponev, vmešajte sesekljano čebulo....
Špinačo zmešajte z meto, koprom, čebulo in česnom. Prihranite 1/3 fete. Preostalo pa feto dodajte špinači. Začinite s soljo in poprom. Premešajte, da se vse skupaj poveže. Vsak list testenin...
Goveji nadev: V veliki ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in česen. Kuhajte 3 minute ali dokler se ne zmehča. Segrevanje povečajte na visoko temperaturo in dodajte...
Segrejte žar. Rezine jajčevcev razporedite na pekač, jih premažite z oljem in dobro začinite. Vsako stran pecite 3 minute V ponvi segrejte olje. Česen pražite 1 minuto, nato vlijte paradižnik....
Pečico segrejte na 190 °C. V ponvi raztopite 50 g masla in vanj vmešajte moko. Kuhajte 1 do 2 minuti, nato dodajte mleko in stepajte, dokler ne postane gladko. Začinite...
Olupite čebulo, česen in korenje, obrežite zeleno in jih drobno sesekljajte. Vse to stresite v ponev in na srednji temperaturi segrejte 2 žlici olja, dodajte čilijeve kosmiče in kuhajte 20...