Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
Zmešajte sesekljan česen in ostale sestavine, da dobite marinado. Narežite piščanca na trakove in ga nabodite na lesene palčke za ražnjiče. Piščanca namakajte v marinadi 2 uri, ta čas pa...
Tempeh narežite na čim tanjše rezine in jih zložite eno na drugo in jih prečno narežite na drobne rezine. Tempeh prepražite na olju na srednje visoki temperaturi. Začinite ga z...
Pripravite kari pasto. Čebulo, sesekljane rdeče čilije, česen, ingver, limonsko travo, limetino lupino in sok ter stebla koriandra dajte v mešalnik. Zmiksajte v pasto, jo začinite, nato pa še enkrat...
Olupite in zdrobite česen, nato olupite in grobo nasekljajte ingver. Drobno narežite zelje. Obrežite in na drobno narežite spomladansko čebulo in čili. Naberite zelišča. Limonsko travo s česnom, ingverjem in...
V voku na visoki temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo, česen, limonsko travo, limetine liste, ingver, stebla koriandra in čili ter kuhajte 5-6 minut. Dodajte ribjo omako, paradižnikovo mezgo in paradižnik...
V ponvi segrejte rastlinsko olje ter 2 minuti pražite česen, ingver, čili in limonsko travo. Dodajte začimbe in jih kuhajte 1 minuto, nato dodajte paradižnik, tamarind in 600 ml vode...