Čičeriko najprej namakajte čez noč, nato pa jo kuhajte 60 minut. Medtem ko se čičerika ohlaja, skuhajte kvinojo z jušno osnovo, da tekočina izhlapi, približno 15 minut. Segrejte pečico na...
Sesekljajte mlado čebulo, papriko, kumaro, paradižnik, peteršilj in metine liste. Vse skupaj stresite v skledo in dodajte kuhano kvinojo in fižol. Prelijte z limoninim sokom in olivnim oljem ter začinite...
Izperite kvinojo, jo prelijte z vodo v posodi, zavrite in kuhajte 20 minut, nato pa jo odcedite. V skledo dajte kvinojo, fižol, rdečo čebulo, česen, paradižnikovo mezgo, drobtine, pretlačeno rdečo peso,...
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte sesekljano šalotko in česen ter ju kuhajte 2-3 minute, dokler ne zadiši. V ponev dodajte kvinojo in jo med nenehnim...
Pečico segrejte na 190 °C. Jajčevce po dolžini prerežite na pol in izdolbite meso. Izdolbeno meso sesekljajte in ga dajte na stran. V ponvi na srednji temperaturi segrejte oljčno olje....
Narežite papriko in jo položite na večji pekač. Razpolovite paradižnik in dodajte na pekač. Dodajte češnjev paradižnik, razrezano rdečo čebulo in česen. Vse skupaj posolite in popoprajte, pokapajte z oljčnim...
Rahlo prepražite semena kumine in mleto kumino, zdrobite in dajte na stran. Pečico segrejte na 220 ºC. Krompir položite na majhen pekač in ga pecite 45 do 60 minut oziroma...
Pečico segrejte na 180 ºC. Pekač za mafine obložite s papirnatimi modelčki in jih namažite z oljem. Šalotko olupite in drobno sesekljajte. Olupite in zdrobite česen, nato pa na drobno...
Rahlo prepražite semena kumine, jih zdrobite in dajte na stran. Pečico segrejte na 220 ºC. Krompir položite na majhen pekač in ga pecite 45 do 60 minut oziroma dokler se...