Izperite kvinojo, jo prelijte z vodo v posodi, zavrite in kuhajte 20 minut, nato pa jo odcedite. V skledo dajte kvinojo, fižol, rdečo čebulo, česen, paradižnikovo mezgo, drobtine, pretlačeno rdečo peso,...
Sesekljano čebulo na srednji temperaturi na olju prepražite do zlato rjave barve, približno 5 minut. V veliki skledi zmešajte polovico pražene čebule, mleto govedino, mleto puranje meso, drobtine, jajce, beljak,...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite z aluminijasto folijo. Lososove fileje položite s kožo navzdol na pripravljen pekač. Vsak file namažite s tanko plastjo gorčice; začinite ga s soljo...
Skuto, maslo, nastrgano limonino lupinico, vanilijev sladkor, jajce in pa še malo soli zmešajte do gladke mase ob postopnem dodajanju moke. Testo pokrijte s folijo za živila in pustite počivati...
Pristavite vodo v večji lonec, da boste skuhali cvetačo. Očistite cvetačo in jo operite ter razdelite na manjše cvetove. Krop solite, nato pa vanj stresite koščke cvetače in kuhajte, dokler...
Segrejte pečico na 200 stopinj Celzija in vključite funkcijo žar. Obložite velik pekač s papirjem za peko. Odrežite paprikam peclje in odstranite semena, nato pa jih operite in osušite. Zložite...
Pečico dajte na 200 stopinj Celzija. Bučke operite in olupite, narežite jih na trakove in osušite na papirnatih brisačkah. V skledi zmešajte moko, drobtine, parmezan, sol in poper ter v...
Pečico segrejte na 175 stopinj C. Zmešajte govedino, jajce, čebulo, mleko in drobtine kruha ali krekerjev. Po okusu začinite s soljo in poprom ter položite v rahlo namaščen pekač ali...
Prekajeno goveje meso razrežite, sesekljajte Suet, limonino lupino in zelišča ter vse skupaj zelo drobno zmeljite. Po okusu dodajte začimbe in jih dobro premešajte z drobtinami, preden jih omočite z...