Taro skuhajte v močno osoljeni vodi, dokler ga z vilicami zlahka ne prebijete. Odcedite jih, ohladite, da jih lahko obdelujete, nato z vsakega gomolja olupite kožo. Taro naribajte, nato dodajte...
Za mariniranje svinjine zmešajte vino, sojino omako, sladkor in krompirjev škrob ter z njimi prelijte mleto svinjino. Premešajte, da se enakomerno porazdeli, vendar ne pretiravajte z mešanjem (svinjina mora biti...
Daši, vino, sojino omako in krompirjev škrob zmešajte v manjši skledi, dokler se škrob ne raztopi, in ga postavite na stran. Segrejte ponev za omlete na srednji temperaturi ter dodajte...
Kuhan riž enakomerno prelijte s sojino omako in jo z lopatico enakomerno porazdelite po rižu. Na riž položite peki papir in močno pritisnite, da ga stisnete. Stisnjen riž razdelite na...
Piščanca narežite na večje kose in ga marinirajte s sojino omako, žganjem in naribanim ingverjem. Najbolje je, da piščanca pustite marinirati nekaj ur. Za pripravo zelenjave jajčevec, sladki krompir, korenino...
Grobo sesekljajte cvetove cvetače in steblo. S kuhinjskim robotom drobno sesekljajte in dodajte sol. Obdelujte še 5 sekund, da se sestavine povežejo. Prenesite v drobno sito, ki ga postavite nad...
Ubijte jajca v skledo in jih stepajte z 90 g sladkorja toliko časa, da bo nastala rahla in gosta, bledo rumena krema. Na vrh presejte mešanico moke, pecilnega praška in...
Sestavine dajte v kuhinjski robot in jih zmešajte v grobo testo. Preložite ga na površino, posuto z moko, in gnetite 5 minut oziroma dokler ni gladko. Testo razrežite na štiri...