Pečico segrejte na 180 °C. Kekse položite na luknje v pekaču za mafine . Pecite 2 minuti ali dokler se rahlo ne zmehča. S čajno žličko previdno potisnite piškote v...
Pečico segrejte na 220 °C. 2 pekača obložite s papirjem za peko. Narežite žemljice na 5 mm rezine. Položite jih na pripravljena pladnja. Poškropite z oljem. Potresite z morsko soljo....
V manjši skledi zmešajte sladkor v prahu, kosmiče čilija, morsko sol in cimet. V veliki ponvi s pokrovom na močnem ognju segrejte olje. Dodajte koruzo in jo pokrito ter z...
V mešalnik dajte semena chia, kokosovo mleko, kakav v prahu, vodo in 2 žlici sirupa iz riževega slada. Mešajte, dokler ne dobite skoraj gladke zmesi. Razdelite v štiri kozarce in...
V posodo vlijte kis, dodajte sladkor, sol, začimbe in lovorjev list ter zavrite. Po 1 minuti preverite, ali sta se sladkor in sol raztopila. Rezine čebule položite v cedilo in...
Pekač obložite s peki papirjem. V ponvi na srednjem ognju 5 minut topite sladkor, dokler ne dobite karamele. Ponev počasi nagibajte, da se sladkor enakomerno stopi. Dodajte arašide, premešajte z...