Piščančje prsi narežite na kocke in jih posujte s soljo in poprom. Narežite por, papriko in korenje. Na maslu popecite meso in dodajte narezano zelenjavo. Cvetačo narežite na koščke in...
Zmešajte sesekljano limonsko travo, sojino omako, vino in worchester omako, da dobite marinado za piščanca. Piščanca narežite na trakce in ga položite v marinado za 3 ure. Postavite na hladno....
Segrejte pečico na 150 °C. Rebrcam odstranite odvečno maščobo in jih posolite. Postavite jih v pečico za 2 uri. Koruzni škrob zmešajte z vodo. V ponvi zmešajte in zavrite vse...
Češnjev pire: Približno skodelico odmrznjenih češenj brez koščic zmiksajte v kuhinjskem robotu, dokler ne dobite gladkega pireja. Po potrebi dodajte češnje, da dobite 1 skodelico češnjevega pireja. Češnjeva plast:...
Segrejte pečico na 220 °C. Obložite pekač s peki papirjem. Tofu narežite na centimetrske kocke in jih osušite s papirnato brisačo. Zmešajte oljčno olje, sojino omako, česen v prahu, dim,...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s peki papirjem. 1 list listnatega testa položite na rahlo pomokano površino in ga razrežite na 6 enakih pravokotnikov. V majhni skledi zmešajte...
Zmešajte sesekljan česen, sojino omako, ostrigino omako, worcester omako, rjavi sladkor, sol in poper. Dobro premešajte, da dobite marinado. Meso brez kosti narežite na koščke, ki naj bodo enakomerne velikosti....
Zmešajte sojino omako, riževo vino, rjavi sladkor, med, sesekljan česen, nariban ingver in sezamovo olje. Dobro premešajte, da se sladkor raztopi. Lososa položite v plitvo posodo in ga prelijte z...
Korenje narežite na tanke trakove. Meso zmešajte z ostrigino omako, oljem, vinom, s sladkorjem, škrobom in z začimbami po okusu. Na olju popražite mešanico mesa, korenje in kalčke. Meso pustite,...
Segrejte pečico na 180 °C in namastite pekač. Stepite jajca in sladkor ter primešajte moko, pecilni prašek in koruzni škrob, da dobite rahlo testo za biskvit. Testo za biskvit prelijte...