Fileje skuše položite na žar s kožo navzgor, jih premažite z oljem in pecite 5 minut. Na olju popražite kolobarje čebule in dodajte narezano korenje, lovor, sesekljan česen, čili, koriander...
Na maslu popražite sesekljan por in koromač. Dodajte koromačeva semena in kis ter premešajte. Prilijte jušno osnovo in vse skupaj zavrite. Dodajte sesekljan česen in narezan krompir ter pokrito kuhajte...
Čebulo, krompir in česen olupite in narežite na koščke. Vse skupaj prepražite v loncu na malo olivnega olja. Ko bo zelenjava v loncu zadišila, dodajte kumare, ki ste jih predhodno...
V veliki ponvi na srednje močnem ognju stopite maslo. Dodajte narezano čebulo, koromač, zeleno in korenje; med pogostim mešanjem kuhajte, dokler se zelenjava ne zmehča in čebula postane prosojna, približno...
Koromaču odrežite debela, zelena stebla. Prerežite gomolj na pol in to po dolžini. V majhnem kozarcu zavrite vodo in jo rahlo solite. Koromač blanširajte in ga takoj potopite v ledeno...
Na srednje visoki temperaturi segrejte 1 žlico oljčnega olja. Piščančje prsi potresite s soljo in jih 2-3 minute na vsaki strani pecite v vroči ponvi. Meso odstavite na krožnik. V...
Pečico segrejte na 200 °C. Pekač obložite s papirjem za peko. Na pripravljen pladenj položite bučo. Pokapajte jo z 1 žlico olja. Potresite s polovico semen koromača. Začinite. Pecite 15...
Pečico segrejte na 200 °C. 2 velika pekača obložite s papirjem za peko. V veliki skledi zmešajte olje, timijan in česen. Dodajte bučo, papriko in koromač. Začinite s soljo in...
Z lupilcem zelenjave narežite koromač na tanke trakove. Položite ga v veliko skledo in prelijte z ledeno vodo. Vmešajte limonin sok . V manjši skledi stepite olje in kis, da...
Olje segrejte na srednje močnem ognju. Dodajte por in česen. Kuhajte 4 minute in mešajte. Dodajte začimbe in papriko. Dodajte krompir, pastinak, koromač in žajbelj. Premešajte, da se sestavine povežejo,...