Pečico segrejte na 180 °C. Kuhano bučo zmečkajte in jo dajte v skledo s skuto, peteršiljem, jajci ter dobro začinite s soljo in poprom. Z bučno zmesjo previdno nadevajte lističe...
Vse (razen paradižnikove mezge in koruze) zmešajte v loncu in zavrite na visoki temperaturi (zelenjava mora biti sesekljana). Zmanjšajte na nizko temperaturo, pokrijte in kuhajte 25-30 minut. Vmešajte paradižnikovo mezgo...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte kokosovo olje. Dodajte sesekljano čebulo in jo dušite, dokler ne postane prosojna, približno 5 minut. Dodajte sesekljan česen in ingver ter pražite še...
V velikem loncu na srednji temperaturi segrejte oljčno olje. Dodajte narezano čebulo, korenje in zeleno ter med občasnim mešanjem kuhajte približno 5 minut, dokler se ne zmehčajo. Dodajte česen, kumino,...
Paradižnik, paradižnikovo pasto, peteršilj, česen, origano, sol in poper dajte v kuhinjski robot; zmešajte do gladkega. V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte čebulo in kuhajte, dokler se...
V ponvi na srednje visoki temperaturi segrejte olje. Začinite pečenko s poprom in 2 čajnima žličkama soli. Meso pecite, dokler ne porumeni z vseh strani, približno 10 minut. Prenesite ga...
V velik lonec za juho položite trup purana, prilijte vodo in na srednji temperaturi zavrite. Zmanjšajte temperaturo in kuhajte, dokler preostalo meso ne odpade s kosti, približno 1 uro. Odstranite...
Pripravite gobovo omako: Gobe dajte v ponev na srednje visoki temperaturi. Mešajte jih z leseno žlico. Po gobah potresite sol. Ko gobe začnejo spuščati vodo v ponev, vmešajte sesekljano čebulo....
Zavrite posoljeno vodo in v njej skuhajte špagete po navodilih na embalaži. Testenine odcedite in jim dodajte sesekljanega pečenega piščanca, juho, na kocke narezan paradižnik , topljeni sir, gobe, sol...
V ponvi na močnem ognju segrejte olje. Dodajte tretjino narezanega govejega mesa in ga med mešanjem kuhajte 3 minute ali dokler ne porumeni po vsej površini. Prenesite na krožnik in...