Pečico segrejte na 190 °C. Šest posodic rahlo namastite z oljem. Dno obložite s papirjem za peko. V skledo presejte moko, kakav, pecilni prašek in sodo bikarbono. Dodajte mandljevo moko...
Priprava testa: Moko dajte v skledo, nato še sol, sladkor in maščobo v koščkih ter vse sestavine zgnetite v testo. Ta postopek mora biti čim bolj hitrejši, zato da bo...
Pečico segrejte na 180 °C. Namastite in obložite dno in stranice pekača za kruh. V veliki skledi zmešajte moko, kokos, kokosov sladkor in semena. Stepite jajci, kokosovo smetano, javorjev sirup,...
V majhni posodi na nizki temperaturi stopite 80 g čokolade. Kremni sir, kokos, mandljev zdrob in stopljeno čokolado dajte v kuhinjski robot in jih zmiksajte, dokler se ne združijo. Iz...
Pečico segrejte na 180 °C. Z oljem rahlo popršite 12 lukenj v pekaču za krofe. Zmešajte mandljevo mleko in kis. Stepajte kokosov sladkor, oljčni namaz, zaklad in vaniljo. V skledo...
Uporabite lahko okrogel, kvadraten ali pravokoten pekač in ga namastite s kokosovo maščobo (v neveganski različici lahko uporabite seveda maslo). Sadje operite. Breskve lahko olupite ali uporabite neolupljene, saj je...