Maslo, mast, vino in vodo segrejte in dodajte moko in sol. Pregnetite, da dobite testo. Pokrijte in dajte na hladno za 2 uri. Narežite klobaso in jo popecite na olju....
V ponvi segrejte olje in na nizki temperaturi pražite čebulo, da postekleni in porjavi, približno 7 minut. Dodajte sesekljan česen in kuhajte še 1 minuto, da zadiši. Vsako klobaso prerežite po...
Segrejte pečico na 210 °C. Pekač obložite s peki papirjem. Sesekljajte čebulo, klobaso pa narežite na koščke. Popražite ju na vročem olju, dokler se čebula ne zmehča. V čebulo in...
Klobaso narežite na 2-centimetrske rezine. Položite jih v veliko ponev z ingverjevim pivom. Zavrite, nato pa zmanjšajte temperaturo na srednjo. Ponve ne pokrivajte. Po 15 do 20 minutah se bo...
V veliki ponvi segrejte olje na srednje visoki temperaturi. Dodajte narezano klobaso in čebulo; kuhajte in mešajte, dokler se čebula ne zmehča in klobasa ne porjavi, 3-5 minut. Dodajte karijevo...
Najprej zelenjavo skrbno očistite, olupite in operite. Korenje in zeleno narežite na majhne koščke, krompir pa na malo večje kose. Čebulo in česen olupite ter ločeno na drobno sesekljamo. Osmukajte...
Narežite klobaso na kolobarje, nato na kuhalnik pristavite nad ponev. Vlijte v ponev žlico olja in kolobarje dobro popecite z obeh strani, da kolobarji dobijo temno rjavo in postanejo hrustljavi....
1 skodelica = 240 ml Fižol operite in ga čez noč namočite v velikem loncu vode. V ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Čebulo, papriko, zeleno in česen 4 minute...
V veliki ponvi na srednji temperaturi segrejte olje. Dodajte narezano klobaso. Med mešanjem kuhajte 2 minuti, nato dodajte narezano čebulo, papriko in česen. Ob občasnem mešanju kuhajte 5 minut ali...
Pečico segrejte na 220 °C. Pekač obložite s papirjem za peko. V skledo dajte mleto govedino, klobaso, drobtine, jajce, paradižnikovo omako in začimbe. Mešajte, dokler se dobro ne povežejo. Vsak...