V loncu na srednji temperaturi segrejte zalogo daši, narezanega piščanca, korenje, sojino omako, vino, sladkor in sol. Kuhajte, dokler piščanec na sredini ni več rožnat, 5 do 7 minut. Dodajte...
Rezance soba kuhajte v vreli vodi 3 minute ali dokler se ne zmehčajo. Odcedite in sperite pod hladno tekočo vodo. Dobro odcedite. Korenje in bučke na tanko narežite in jih...
Riževe rezance namočite v hladno vodo za 15 minut, da postanejo prožni, nato jih odcedite. Medtem v veliki skledi zmešajte zelje, korenje, kalčke in beli del spomladanske čebule. V veliki...
Olupite in zdrobite česen, nato olupite in grobo nasekljajte ingver. Drobno narežite zelje. Obrežite in na drobno narežite spomladansko čebulo in čili. Naberite zelišča. Limonsko travo s česnom, ingverjem in...
S fileja odstranite maščobo, jo na drobno narežite in položite v ponev. Postavite na srednje močan ogenj, da se hrustljavo zapeče, medtem pa olupite in narežite ingver ter ga dodajte...